Το Κτήμα Ψαραβολάδα βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Μήλου πολύ κοντά στην παραλία της Αγίας Κυριακής, η οποία είναι μία από τις καλύτερες αμμουδιές του νησιού και πάνω από την ονειρική παραλία της Ψαραβολάδας από όπου πήρε και το όνομά του.

Μέσα σε μία πανοραμική έκταση τριάντα περίπου στρεμμάτων δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον, ένα συγκρότημα νεόκτιστων παραδοσιακών κατοικιών, που συνδέονται μεταξύ τους με γραφικά λιθόστρωτα μονοπάτια και πετρόχτιστα μανδράκια που θυμίζουν κάστρο και μας ταξιδεύουν σε καιρούς αλλοτινούς...

Αλλά το «ταξίδι» στο Psaravolada Resort της όμορφης Μήλου δεν σταματά στην αίγλη του κυκλαδίτικου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του. Κάθε επισκέπτης περιπλανάται στον αυθεντικό κόσμο της γαστρονομίας μέσω του εκλεκτού εστιατορίου με τη μοναδική θέα απολαμβάνοντας γεύσεις και αρώματα από την παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα.

Προσφέρεται για απόλυτη ξεκούραση και υπόσχεται ευχάριστη διαμονή σε ένα όμορφο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο, γεμάτη χρώματα απ' την ανατολή ως την δύση των διακοπών.